XALQARO INVESTITSIYALAR VA ULARNING OʻZBEKISTON IQTISODIYOTIGA TAʼSIRI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu tezisda xalqaro investitsiyalarning O‘zbekiston iqtisodiyotiga ta’siri tahlil qilinadi. Xorijiy investitsiyalar oqimining o‘sish tendensiyalari, ularning mamlakat iqtisodiy o‘sishi, innovatsion jarayonlar va bandlikka ta’siri yoritilgan.