ZAMONAVIY MARKETING TEXNOLOGIYALARI – KORXONA SAMARADORLIGI GAROVI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu tezisda zamonaviy marketing texnologiyalarini korxona faoliyatida qo‘llashning ahamiyati, raqamli vositalarning iste’molchilar xulqini tahlil qilishdagi o‘rni hamda marketing jarayonlarini avtomatlashtirish orqali raqobatbardoshlikni oshirish imkoniyatlari yoritilgan. Tadqiqotlar shuni ko‘rsatadiki, CRM, SMM, SEO va analytics kabi vositalar korxonaning brend qiymatini oshiradi, mijozlar bilan ishlash sifatini yaxshilaydi va sotuv jarayonlarini optimallashtiradi.