OQSOQOTA DARYOSI SUVNI MUHOFAZA QILISH ZONASI YERLARINING MONITORINGI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Maqolada Toshkent viloyatidagi Oqsoqota daryosi suvni muhofaza qilish zonasi yerlarining monitoringi natijalariga oid ma’lumotlar keltirilgan. Ma’lumotlar tahlil qilingan va tegishli xulosalar berilgan.