O‘SMIR YOSHLARDA MUSIQIY DIDNI TARBIYALASH USULLARI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘smir yoshdagi o‘quvchilarda mumtoz musiqaga ijobiy munosabatni shakllantirish, musiqiy didni tarbiyalashning ayrim usullari yoritilgan.