MEҲНАТНИ МУҲОФАЗА ҚИЛИШ ВА САНОАТ САНИТАРИЯСИ (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Биз Алфраганус университетида Гигиена фанидан олган билимимизга асосланган ҳолда ишлаб чиқишда санитарияга эътибор бериш ва ташкил этиш, меҳнат саломатлиги, зарарли ва мақбул меҳнат шароитларини таъминлаш масалаларига бағишланган мавзулар бўлиб, алохида холатларга эътибор бердик .