МЕНЕЖМЕНТ ФАНИНИНГ СОҒЛИҚНИ САҚЛАШДАГИ ЎРНИ. МЕНЕЖМЕНТ МАКТАБЛАРИНИ АЛФРАГАНУС УНИВЕРСИТЕТИ СТОМАТОЛОГИЯ ФАКУЛЪТЕТИ ТАЛАБАЛАРИ БИЛАН ЎРГАНИШ (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Алфраганус университетида шуғулланаётган тиббиёт факулътети талабалари менежмент фанини билишлари ва ўзлаштиришлари оламшумул ахамиятгаэгадир.