RAQAMLI TA‘LIM MUHITIDA MAKTABGACHA TA’LIMDA INTEGRAL TA’LIMIY FAOLIYAT (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya. Maqolada maktabgacha ta’lim tizimida Maktabgacha ta'limda integral loyihalarning ahamiyati, zarurati va ustuvorlik xususiyatlari haqida so‘z borib, Integral ta’limiy faoliyat mazmuni ko‘rsatib o‘tiladi.