HARAKATLI O‘YINLARNI BOLALARNI JISMONIY VA AXLOQIY RIVOJLANISHIDAGI AXAMIYATI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya: Maqolada harakatli o‘yinlarni bolalarni jismoniy va axloqiy rivojlanishidagi axamiyati, bolalarning jismoniy sifatlarini (kuch, tezkorlik, chaqqonlik, chidamlilik, egiluvchanlik) rivojlanishidagi axamiyati taxlil qilindi