NANOTEXNOLOGIYALAR ASOSIDA SUVNI TOZALASH USULLARI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya. Ushbu tezisda nanotexnologiyalar yordamida suvni tozalash usullari, ularning samaradorligi va amaliy qo‘llanishi tahlil qilinadi. Nanomateriallar yordamida suvdan zararli moddalarning ajratilishi, mikroorganizmlardan tozalash va sanoat hamda ichimlik suvini sifatini oshirish masalalari ko‘rib chiqilgan. Tezisda so‘nggi yillarda ishlab chiqilgan nanotexnologik usullar, ularning afzallik va cheklovlari keltirilgan.