KIMYO KORXONALARIDA SUV YO’QOTISHLARNI KAMAYTIRISH USULLARI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya.Ushbu tezisda kimyo korxonalarida suv resurslarini tejash va suv yoʻqotishlarni kamaytirish usullari tahlil qilinadi. Tezisda suvning sanoat jarayonlaridagi roli, suv yoʻqotishining asosiy sabab va oqibatlari, shuningdek samarali tejash texnologiyalari koʻrib chiqiladi. Ish davomida korxonalarda yopiq suv aylanish tizimlari, suvni qayta ishlash va qayta foydalanish usullari, shuningdek suvni tejash bo‘yicha amaliy tavsiyalar beriladi.