SANOAT CHIQINDI SUVLARINI QAYTA ISHLASH VA QAYTA FOYDALANISH (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya. Mazkur tezisda sanoat chiqindi suvlarini qayta ishlash va ularni qayta foydalanishning ahamiyati, asosiy muammolari hamda zamonaviy yechimlari yoritib berilgan. Shuningdek, suv resurslaridan oqilona foydalanish, ekologik muhofaza va ishlab chiqarish samaradorligini oshirishdagi o‘rni tahlil qilingan.