SUG‘URTA XIZMATLARI RAQOBATBARDOShLIGINI OShIRIShDA PROFESSIONAL IShTIROKChILARNING TUTGAN O‘RNI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Ushbu tezisda sug‘urta xizmatlari raqobatbardoshligini oshirishda professional ishtirokchilarning tutgan o‘rni tahlil qilingan. Jumladan, sug‘urta kompaniyalari, brokerlar, agentlar, aktuarlar va qayta sug‘urta tashkilotlarining bozordagi ahamiyati yoritib berilgan.