MAKTABDA TARBIYASI OGʻIR BOLALAR BILAN ISHLASHNING MUHIM IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MASALALARI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabda tarbiyasi og‘ir bolalar bilan ishlashning ijtimoiy-psixologik jihatlari, ularning xulq-atvoridagi muammolar sabablari hamda samarali yondashuvlar yoritilgan.