ARID HUDUDLARDA SANOAT SUV TA’MINOTINI TASHKIL ETISH (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya.Mazkur tezisda arid (qurg‘oqchil) hududlarda sanoat korxonalarini suv bilan ta’minlash masalalari yoritilgan. Suv resurslarining cheklanganligi, sanoat ehtiyojlarining ortishi hamda suv ta’minotini samarali tashkil etish yo‘llari tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar, qayta foydalanish tizimlari va muqobil suv manbalarining ahamiyati ko‘rib chiqilgan.