BIRINCHI ANALITIK GURUH KATIONLARI ARALASHMA ANALIZI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya.Ushbu tezisda birinchi analitik guruh kationlari, ularning umumiy xossalari hamda aralashmalar tarkibida aniqlash usullari yoritilgan. Analitik kimyo usullari asosida sifat tahlilining bosqichlari, cho‘kma hosil qilish reaksiyalari va ajratish prinsiplari keng tahlil qilinadi. Mazkur ish laboratoriya sharoitida kationlarni aniqlash va ularni bir-biridan farqlashda qo‘llaniladigan usullarning samaradorligini ko‘rsatadi.