NO‘XAT NAVLARI URUG‘LARINING LABORATORIYA SHAROITIDA UNISH QUVVAT VA UNUVCHANLIK KO‘RSATKICHLARI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada no‘xat navlari urug‘larining laboratoriya sharoitida unuvchanlik ko‘rsatkichlari hamda ularning unib chiqish quvvati o‘rganildi.