BOLALARDA IJODIY TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH METODIKASI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarda ijodiy tafakkurni rivojlantirish jarayonida zamonaviy texnologiyalardan samarali foydalanish metodikasi tahlil qilinadi. Ta’lim jarayonida axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, interaktiv platformalar, multimedia vositalari va raqamli resurslarning ahamiyati yoritilib, ularning o‘quvchilarning mustaqil fikrlashi, muammoli vaziyatlarni hal etish qobiliyati hamda kreativ yondashuvini shakllantirishdagi o‘rni asoslab beriladi.