TIBBIY TURIZM VA UNING RIVOJLANISHINING GEOGRAFIK ASOSLARI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya: Tibbiy turizm tushunchasi, uning o‘ziga xos xususiyatlari o‘rganilgan. Shu bilan birga, uning rivojlanishida geografik omillarning ahamiyati tahlil qilingan.