O‘TKIR APPENDITSITDA DIFFERENSIAL DIAGNOSTIKA ANIQLIGINI OSHIRISH VA BEMORLARNI DAVOLASHDA INDIVIDUAL YONDASHUVGA ASOSLANGAN JARROHLIK HAMDA KONSERVATIV TAKTIKALARNI ILMIY ASOSDA TAKOMILLASHTIRISH (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Ushbu ilmiy ish o‘tkir appenditsitda differensial diagnostika aniqligini oshirish hamda bemorlarni davolashda individual yondashuvga asoslangan jarrohlik va konservativ taktikalarni ilmiy asosda takomillashtirish masalalariga bag‘ishlangan. Tadqiqotda o‘tkir appenditsitni erta va aniq aniqlashda klinik belgilar, laborator ko‘rsatkichlar hamda instrumental tekshiruv usullarining ahamiyati tahlil qilingan.