TRIXOGRAMMA ENTOMAFAGINI IN VITRO USULIDA KO‘PAYTIRISH (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya.Ushbu maqolada trixogramma hashorotining ko’paytirish texnologiyasi va biologiyasi uning respublikamiz biolaboratoriyalarda ko’paytiriladigan turlari hamda oltinko’zning qishloq xojaligidagi foydali ahamiyati ya’ni, zararkunandalarni hasharotlarni yoq qilishdagi foydasi va o‘simliklarni biologik  himoya qilishda asosiy entomofaglardan biri haqida ma’lumotlar berilgan.