O‘ZBEKISTONDA KO‘P QAVATLI UYLARNI BOSHQARISHDA XORIJIY DAVLATLAR TAJRIBASINI QO‘LLASHNING ILMIY-AMALIY ASOSLARI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezisda O‘zbekistonda ko‘p qavatli uylarni boshqarishda xorijiy davlatlar tajribasini qo‘llashning ilmiy-amaliy asoslari masalasi keng yoritilgan. Ishda mazkur yo‘nalishning dolzarbligi asoslab berilib, uning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan. Shuningdek, mavjud muammolar aniqlanib, ularni bartaraf etish hamda takomillashtirish bo‘yicha muhim taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.