SUYAK TO‘QIMASINING TUZILISHI VA XUSUSIYATLARI. (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya: Suyak to´qimasining tuzilishi va funksiyalari haqida ma'lumot beruvchi maqola. Ushbu maqolada suyak to'qimasining asosiy komponentlari, ularning bir-biri bilan bog'lanishi va organizmda tutgan o'rni tahlil qilinadi.Annotation: This article provides information about the structure and functions of bone tissue. The article analyzes the main components of bone tissue, their interconnections, and their role in the organism.Аннотация: Данная статья содержит информацию о строении и функциях костной ткани. В статье анализируются основные компоненты костной ткани, их взаимосвязь и роль в организме.