AMALIY MASHG‘ULOTLARDA TA’LIM BERISH TEXNOLOGIYASINI LOYIHALASHTIRISH VA REJALASHTIRISH (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Amaliy mashg‘ulotlar zamonaviy ta’lim tizimida talabalarni kasbiy kompetensiyalar bilan ta’minlashning eng samarali vositasi hisoblanadi. Ular nafaqat nazariy bilimlarni mustahkamlash, balki amaliy ko‘nikmalarni rivojlantirish, muammolarni hal qilish va jamoaviy ish ko‘nikmalarini shakllantirish imkonini beradi.Bugungi kunda amaliy mashg‘ulotlarni samarali rejalashtirish va loyihalashtirish uchun instruksional dizaynning tamoyillari keng qo‘llanilmoqda.