O`ZBEKISTONDA KENG TARQALGAN ZIRAVOR O`SIMLIKLARI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
ushbu maqolada ziravor o`simliklar ularning oziq –ovqat hamda dorivorllik xususiyatlari, keng tarqalgan turlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.