O‘SIMLIK VA HAYVONLARDA NASLLARNING GALLANISHI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
ushbu maqolada o’simlik va hayvonlarda nasllarning gallanishi, va o’simlik va hayvonlarda urug’lanish jarayonlari yoritilib berildi