BARG MORFOLOGIYASI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu tezis barg morfologiyasi haqida. Unda barg, bargning morfologik hamda anatomik tuzilishi, barg ichki tuzilishining xillari, bargning vazifasi barg qismlari to’g’risida so’z yuritiladi.