JADIDCHILIK HARAKATIDA TA`LIM VA TARBIYA (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Jadidchilik harakati O‘zbekiston va Markaziy Osiyoda ma’rifatparvarlik, zamonaviy ta’lim va ma’naviyatni rivojlantirishga bag‘ishlangan ijodiy harakatdir. Bu harakatda ta’lim va tarbiya muhim o‘rin egallagan, yangi usullar va fanlarni o‘rgatish orqali milliy ongni oshirishga intilgan.