(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Ushbu maqolada o’quv mashg’ulot guruhida badmintonchlarni jismoniy tayyorgarlik va funksional holatlari aniqlash bo’yicha ishlab chiqilgan nazorat mashqlari orqali natijalarni o’sish ko’rsatkichlari tahlil qilingan. Qolaversa, o’quv mashg’ulot guruhining tajriba oldi va keyingi natijalarining qiyosiy tahlili keltirilgan.