(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim tizimida multimediya texnologiyalariga asoslangan integrallashgan dars modullarini ishlab chiqish va amaliyotga joriy etish masalalari ilmiy-nazariy hamda amaliy jihatdan tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari zamonaviy ta’lim amaliyotida integrallashgan dars modullarini keng joriy etish zarurligini ilmiy jihatdan asoslaydi.