(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu ishda moliyaviy texnologiyalarni tijorat banklari faoliyatiga joriy etishning asosiy yo‘nalishlari va ularning samaradorlikka ta’siri tahlil qilingan. Raqamli yechimlar bank xizmatlari sifatini oshirish, operasion xarajatlarni kamaytirish va risklarni boshqarishda muhim omil ekani asoslangan.