(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Stol tennisi zamonaviy sport turlaridan biri hisoblanadi va uning inson hayotida tutgan o‘rni beqiyosdir. Ushbu sport turi nafaqat jismoniy faoliyatni rivojlantiradi, balki insonning aqliy imkoniyatlari va reflekslarini ham takomillashtiradi. Stol tennisining ahamiyati haqida gapirganda, avvalo uning odam salomatligiga ijobiy ta’sirini, jismoniy tayyorgarlikni oshirish, tafakkurni kengaytirish, ilg‘or reaksiyalarni shakllantirish va ijtimoiy munosabatlarni mustahkamlashdagi rolini qayd etish lozim.