(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Maqolada boshlang‘ich maktab yoshidagilarning yosh davriga mos rivojlanishida jismoniy sifatlarni to’g‘ri shakllantirish bo’yicha fikr va muolhazalar keltirilgan.