(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada axborot texnologiyalariga asoslangan raqamli ta’lim resurslarini boshqarish va optimallashtirishga mo‘ljallangan axborot tizimini ishlab chiqish masalalari yoritilgan. Tadqiqotda zamonaviy raqamli ta’lim muhitida ta’lim resurslarini samarali boshqarish, ularni tizimli ravishda yangilash va foydalanuvchilar ehtiyojiga moslashtirish muhimligi asoslab beriladi.