(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Maqolada boshlang‘ich maktab yoshidagi qizlarning mashg’ulotlar davomida funksional holatlarini me’yorida ishlashi tartibi haqida ma’lumot berilgan.