(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
ta’limda raqamlashtirish jarayonining kompetensiyaviy yondashuv asosida takomillashtirilish zarurati shundan iboratki, tibbiy ta’limda raqamlashtirish jarayonini kompetensiyaviy yondashuv asosida takomillashtirish zamonaviy shifokorlarning bilim, malaka va kasbiy ko‘nikmalarini real muhitga mos holda rivojlantirish uchun zarur. Chunki bugungi kun tibbiyoti innovatsion texnologiyalar, tibbiy axborot tizimlari, sun’iy intellekt va masofaviy xizmatlar bilan chambarchas bog‘liq bo‘lib, shifokorlar ushbu imkoniyatlardan samarali foydalanish kompetensiyalariga ega bo‘lishi lozim.