(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalangan holda o‘quvchilarning psixologik holatini kuzatish va tahlil qilish masalalari yoritilgan. So‘nggi yillarda ta’lim jarayonida o‘quvchilarning emotsional holati, motivatsiyasi va stress darajasini aniqlash muhim ahamiyat kasb etmoqda.