(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligi mahsulotlarini saqlash va qadoqlash masalalari yoritilgan.So‘nggi yillarda olib borilgan ilmiy tadqiqotlar tahlil qilinib, mavjud muammolar va ularni hal qilish bo‘yicha takliflar berilgan. Qadoqlash materiallarining mahsulot sifati, oziq-ovqat xavfsizligi va eksport salohiyatiga ta’siri keng ko‘rib chiqilgan.