(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Bu maqolada inklyuziv ta’limning jamiyatda inklyuziv madaniyatni rivojlantirishda oʻzaro munosabatlarning roli va ahamiyati koʻrib chiqilgan. Maqola inklyuziv ta’limning jamiyatning har bir boʻlimiga inkluziyani kengaytirish, har bir shaxsning oʻzining unikal talablariga javob berish va jamiyatning muxim oʻzgarishlari koʻrishining muhimligini takrorlaydi. Inklyuziv madaniyatni rivojlantirish uchun qoʻllaniladigan metodlar va tajribalar ham koʻrsatilgan.