(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Республикамиздаги қишлоқ хўжалик мақсадлари учун мўлжалланган ерларни баҳолаш, ушбу ерларни ер солиғи ва улардан самарали фойдаланиш бўйича масалалари ёритилди.