(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning ta’lim sohasida qo‘llanilishi, ularning o‘quv jarayoniga ta’siri hamda ta’lim sifatini oshirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari ta’lim jarayonini yanada samarali, interaktiv va qulay shaklga keltirmoqda. Maqolada masofaviy ta’lim, multimedia vositalari, sun’iy intellekt hamda elektron ta’lim platformalarining afzalliklari yoritilgan.