(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada xalq og’zaki ijodi vositalari orqali talabalarda ta’lim-tarbiyaviy imkoniyatlar, nutq madaniyatini rivojlantirish modelini takomillashtirish yoritilgan. Maqolada talabalar nutqiga e’tibor qaratiladi. Taklif etilgan metodik yondashuvlar ta’lim jarayonining samaradorligini oshirishga xizmat qiladi.