(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Tolali o‘simliklar muayyan ekologik sharoitlarda yaxshi o‘sadi. Ular tuproq, namlik va iqlimga talabchan. Bu o‘simliklar to‘qimachilik sanoati uchun muhim xomashyo bo‘lib, xalq xo‘jaligida katta iqtisodiy ahamiyatga ega va keng qo‘llaniladi.