(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada harbiy xizmatchilarning kasbiy mahoratini oshirishning zamonaviy yo‘nalishlari tahlil qilinadi. Harbiy ta’limning innovatsion metodlari, treninglar, simulyatsiyalar va raqamli texnologiyalar orqali malaka oshirishning samaradorligi o‘rganiladi. Shuningdek, zamonaviy xavfsizlik sharoitida harbiy xizmatchilarni tayyorlashning strategik ahamiyati ko‘rsatib o‘tiladi.