(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur maqolada no‘xat navlari urug‘larining laboratoriya sharoitida unuvchanlik ko‘rsatkichlari hamda ularning unib chiqish quvvati o‘rganildi.