(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur maqolada gidroenergetika sohasida mutahassislar tayyorlash jarayonida sun’iy intellektdan foydalanish bo‘yicha xorijiy tajriba hamda innovatsion yondashuvlar tahlil qilinadi. Raqamli egizak texnologiyasi haqiqiy gidroelektrostansiya yoki uning tarkibiy qismlarining raqamli modeli sifatida ko‘rib chiqilib, real vaqt rejimida ma’lumotlar almashinuvi orqali texnologik jarayonlar bilan integratsiyalashuvi asoslanadi.