(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu tezisda tarbiyada individual yondashuvning ahamiyati, uning asosiy muammolari va ularni hal etish yo‘llari yoritilgan. Har bir o‘quvchining shaxsiy xususiyatlarini hisobga olish zarurligi asoslab berilgan hamda bu yondashuvning ta’lim samaradorligini oshirishdagi o‘rni ko‘rsatib o‘tilgan.