(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada oila an’analari va ularning farzand tarbiyasidagi o‘rni keng yoritilgan. Oila an’analari avloddan-avlodga o‘tib kelayotgan qadriyatlar tizimi sifatida bolaning shaxsiy rivojlanishida muhim omil hisoblanadi. Maqolada an’analarning axloqiy, ma’naviy va ijtimoiy tarbiyaga ko‘rsatadigan ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy jamiyat sharoitida oila an’analarini saqlash va rivojlantirishning dolzarbligi asoslab beriladi.