(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur maqolada ota-onaning pedagogik madaniyati tushunchasi, uning tarkibiy komponentlari, shakllanish omillari hamda barkamol avlod tarbiyasidagi o‘rni ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy ijtimoiy sharoitda ota-onalarning pedagogik kompetentligini rivojlantirish muammolari va ularni bartaraf etish yo‘llari asoslab beriladi.