(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada AQSH federal xaridlar tizimining o‘ziga xos xususiyatlari, xususan, “narx va sifat muvozanati”, yetkazib beruvchilarning o‘tgan davrdagi faoliyatini baholash (past performance) va kichik biznesni qo‘llab-quvvatlash mexanizmlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda mazkur tajribalarni O‘zbekiston davlat xaridlari tizimiga moslashtirish va integratsiya qilish masalalari ilmiy-amaliy jihatdan asoslab berilgan.