(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqola O‘zbekiston Respublikasida moliyaviy razvedka organining (Iqtisodiy jinoyatlarga qarshi kurashish departamenti – FIU) terrorizmni moliyalashtirishga qarshi kurashishdagi markaziy o‘rnini va faoliyatini chuqur tahlil qiladi. Maqolada 2018-yilda qabul qilingan qarorga asosan departamentning “Egmont” hamkorlik guruhidagi maxsus vakolatli organ sifatidagi roli, 2024–2025 yillarda AML/CFT qonunchiligida kuchaytirilgan risk-baholash va ma’lumot almashish mexanizmlari, FATF